MijnPizzasteen.nl respecteert de privacy van alle van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandelt.


Wij gebruiken uw gegevens om uw bestellingen zo snel en efficient mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. MijnPizzasteen.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

MijnPizzasteen.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij MijnPizzasteen.nl zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens, de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkelingen op de webshop, speciale aanbiedingen en acties.Als u deze emails niet langer op prijs stelt, kunt u zich uitschrijven door een email retour te zenden met daarin de vraag om te worden uitgeschreven.
  • Als u bij MijnPizzasteen.nl een bestelling plaatst, bewaren wij indien gewenst, uw gegevens op een secure server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven, zodat alle andere gegevens bij een volgende bestelling niet opnieuw hoeven te worden ingevuld.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om MijnPizzasteen.nl verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit om een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de mening van onze bezoekers, maar behouden ons het recht om bijdragen die niet aan onze site voorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als u reageert op een actie vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de response op onze marketingacties te meten.

MijnPizzasteen.nl verkoopt uw gegevens niet!

MijnPizzasteen.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.