Pizzasteen 35 x 30 x 3cm

Originele Italiaanse Pizzasteen in de maat 35x30x3cm

Beweeg de muis over de afbeelding om hem te vergroten

Pizzasteen 35 x 30 x 3cm
49.95
Voorraad
+
Bezorgen
Top features:

Snelle levering

Het beste resultaat

De krokanste korst

De beste Pizzasteen voor in de oven of op de barbecue.

De perfecte Italiaanse pizza thuis bakken? Dat kan vanaf nu met de originele pizzasteen van MijnPizzasteen.nl. Met onze steen krijgt uw pizza een knapperige korst net als die van de pizza van de Italiaan. Onze unieke pizzasteen verdeelt de warmte gelijkmatig en houdt deze warmte daarnaast perfect vast. Mede door de optimale ventilatie zorgt de steen ervoor dat vocht snel uit het pizzadeeg verdampt. Hierdoor bakt u gemakkelijk zelf binnen enkele minuten uw eigen krokante pizza met uw eigen gekozen ingrediënten. De pizzasteen kan ook gebruikt worden om brood af te bakken of om kant-en-klare pizza's te bereiden. Recepten om zelf uw pizza of pizzadeeg te bereiden, kunt u vinden op onze website onder RECEPTEN.

LET OP!!

Het is belangrijk dat de steen past op uw ovenrek. Wij raden u namelijk af om de steen op de bodem van uw oven te leggen. Wij adviseren om het ovenrek met de pizzasteen zo laag mogelijk in uw oven te plaatsen. Lees voor gebruik de specifieke instructies.

Lengte:
35cm
Breedte:
30cm
Dikte:
3cm
Gewicht:
7KG
Max. Temperatuur:
1250°C
Minimalen grote ovenrek:
35x30cm

Heel tevreden over de steen, Reeds meerdere malen brood en pizza op gebakken en het maakt wel degelijk een verschil. De bodem van de pizza is en het bakken van brood gaat ook veel beter.
Ook heel tevreden over de service van MijnPizzasteen.
Bij levering bleek er was een hoek afgebroken van de steen. Mailtje met foto opgestuurd en al na twee dagen werd er een nieuwe steen geleverd. Top!!

De afwerking kan veel beter. Ik heb hem zelf opgeschuurd zodat ik mijn handen er niet aan openhaalde. De verpakking is zeer milieu onvriendelijk. De werking van de steen is goed

De zijkant had wat beter afgewerkt kunnen worden. Ik heb deze opgeschuurd zodat ik mijn handen er niet aan openhaalde. De steen is goed verpakt met wel heel veel milieu onvriendelijke piepschuim. De steen werkt overigens goed maar zoals ik hierboven aangeef de afwerking kan beter

De pizzasteen is gisteren in goede staat bezorgd.
Is al gelijk in gebruik genomen en het werkt prima. Dank voor uw mooie produkt.
Schrijf een beoordeling
Wie bezorgt mijn bestelling?
Wij bieden de mogelijkheid om te kiezen tussen twee pakketbezorgers, namelijk: DPD en PostNL.
Hoe kan ik betalen?
U kunt bij ons op de volgende manieren betalen: iDEAL, MisterCash, Sofortbanking en Paypal.
Is het mogelijk om een pizzasteen met een andere dikte te kopen?
Dit is niet mogelijk. Uit ervaring wordt het beste resultaat bereikt met een pizzasteen van 3 cm dik. Daarom leveren wij geen andere diktes.
Kan een pizzasteen op maat gemaakt worden?
Ja, dit is mogelijk. Hier dient u wel contact voor op te nemen. U kunt dit doen door een email te sturen naar: info@mijnpizzasteen.nl waarin u de gewenste maten aangeeft.
Wanneer wordt mijn bestelling gratis bezorgt?
Bij besteding van €75,- of meer zijn de verzendkosten gratis.
Kan ik mijn bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen?
Ja, dat kan. U dient dan wel even contact op te nemen via: info@mijnpizzasteen.nl