Wegens een daverend succes ook in 2020 kerstpakketten met o.a. een Originele pizzasteen van Mijnpizzasteen.nl.

Wilt u aansluiten bij de huidige Kooktrend en een prachtig Italiaans Kook geschenk aan uw werknemers/relaties geven?

Dit kan met het originele Italiaanse Pizza pakket van MijnPizzasteen.nl, waarmee niet alleen het nuttigen, maar ook het bereiden van de Pizza’s een feest is voor de hele familie! Met onze steen krijgt uw pizza een knapperige korst net als die van de pizzeria. Onze unieke pizzasteen verdeelt de warmte gelijkmatig en houdt deze warmte perfect vast. Mede door de optimale ventilatie zorgt de steen ervoor dat het vocht snel uit het pizzadeeg verdampt. Hierdoor bakt u gemakkelijk binnen enkele minuten uw eigen krokante pizza met uw eigen gekozen ingrediënten. De pizzasteen kan ook gebruikt worden om brood af te bakken of om kant-en-klare pizza's te bereiden. De steen kan zowel gebruikt worden op de BBQ als in de oven.

De pakketten bestaan uit een originele Italiaanse Pizzasteen, een keuze van handige bijbehorende accessoires en u kunt natuurlijk uw aanvullende wensen aan ons kenbaar maken (kerstkaart, etc).

Wij hebben een drietal pakketten voor u samengesteld:

De maten van de Pizzasteen kunnen in overleg worden aangepast en mocht u wensen hebben voor andere samenstellingen van het pakket, dan kunnen wij altijd een passende aanbieding verzorgen!

Bestellen

Als u een bestelling wilt plaatsen, stuurt u ons dan een email naar info@mijnpizzasteen.nl onder vermelding van het gewenste pakket, aantallen en de gewenste levering. Dan zullen wij u per omgaande een offerte op maat sturen.

Voor vragen kunt u ons ook altijd per email bereiken

Verzenden

Wij bieden twee mogelijkheden aan voor het versturen van de kerstpakketten. U krijgt de totale zending geleverd op 1 adres op pallet(s) of u kunt kiezen om de pakketten individueel op de door u uitgekozen datum direct naar uw werknemers/relaties te laten versturen.
Wij kunnen in overleg ook uw eigen accessoires, zoals kerstkaarten etc toevoegen aan het pakket.

Hoe worden de pakketten verstuurd:

De pakketten worden standaard verstuurd in een doos van Mijnpizzasteen.nl. U kunt echter ook kiezen voor verzending in uw eigen doos of tegen meerprijs in een kerstpakket doos.

Verzending direct aan uw medewerkers/relaties wordt standaard uitgevoerd door DPD. U kunt ook kiezen voor een andere pakketdiensten.

Wij zijn per mail bereikbaar en zullen binnen 24 uur reageren.

 

Email : info@mijnpizzasteen.nl